Beleef de ultieme wintersportvakantie en festivalervaring op Tomorrowland Winter 2023

Beleef de ultieme wintersportvakantie en festivalervaring op Tomorrowland Winter 2023

Tomorrowland trekt in 2023 opnieuw naar Alpe d’Huez voor de derde editie van Tomorrowland Winter

Donderdag 1 september 2022 - Tomorrowland trekt in 2023 opnieuw naar het prachtige Franse skigebied van Alpe d’Huez voor de derde editie van Tomorrowland Winter. Van 18 tot 25 maart kunnen de People of Tomorrow zich wederom verenigen voor een unieke wintersportvakantie en festivalervaring boordevol ski-, snowboard- en sneeuwpret, de beste elektronische muziek, geweldige outdoor activiteiten en heerlijke specialiteiten uit de bergen op een adembenemende hoogte van 2000 meter tot 3.330 meter. Dankzij de Tomorrowland Winter Simulator kunnen mensen nu hun eigen favoriete reispakketten gaan samenstellen met een breed aanbod aan transport- (vliegtuig, bus, eigen vervoer) en verblijfsmogelijkheden (appartementen, hotels, chalets) – voor elk wat wils. 7-daagse pakketten voor Tomorrowland Winter 2023 gaan in verkoop op 24 september; 4-daagse pakketten en 1 Day Passes gaan in verkoop op 1 oktober en 14 oktober via tomorrowland.com.

Tomorrowland Winter mocht vorig jaar meer dan 18.000 festivalgangers uit alle hoeken van de wereld in de Franse Alpen verwelkomen. De wintereditie staat garant voor de ultieme wintersportvakantie en festivalervaring met meer dan 100 van ’s werelds beste DJ’s die het beste van zichzelf zullen geven op de oogverblindende podia in het skiresort en in de bergen, gaande van 2000 meter tot 3.330 meter. Het winterfestival komt in 2023 ook met 2 gloednieuwe podia, eentje in het skigebied en eentje in de bergen.

Alle pakketten bevatten een lift- en skipas en een Tomorrowland Winter festivalticket. Bezoekers krijgen de keuze uit een breed assortiment aan accommodaties en hotels (waaronder een heleboel nieuwe accommodaties) of kunnen ervoor kiezen om met vrienden in een chalet of appartement te verblijven. Met een eclectische mix van alle genres uit de elektronische muziek – van house tot techno en trance – komen muziekfans van over de hele wereld ongetwijfeld aan hun trekken.

Uniek winterspektakel te midden van een magisch sprookjeslandschap
Te midden van een winters sprookjeslandschap zullen festivalgangers de hele dag lang worden getrakteerd op onvergetelijke optredens aan verschillende iconische podia in de bergen tot de zon ondergaat – ook toegankelijk voor niet-skiërs en voetgangers. ‘s Avonds kunnen ze hun festivalervaring voortzetten aan de verschillende podia in het skiresort van Alpe d’Huez en de nacht induiken met ’s werelds beste elektronische artiesten in de overdekte en verwarmde Mainstage. Het hoogste podium bevindt zich op de Pic Blanc, het hoogste punt van Alpe d’huez Grand Domaine Ski op een duizelingwekkende hoogte van 3.300 meter.

De mythische pistes van de Franse Alpen
Het buitengewone skigebied van Alpe d’Huez – gelegen in het hartje van de Franse Alpen – is met 250 kilometer aan skipistes één van de grootste van Frankrijk en wordt ook wel ‘het eiland in de zon’ genoemd, vanwege het feit dat de zon er meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Alpe d’Huez hoort bij de beste skigebieden ter wereld en biedt een mooie selectie aan pistes voor skiërs en snowboarders van elk niveau: van beginnersgebieden tot beroemde pistes met een legendarische status zoals Sarenne met een lengte van 16 kilometer. Ook de niet-skiër zal tijdens Tomorrowland Winter 2023 ruim aan zijn trekken komen; er zijn verschillende sneeuwactiviteiten waarbij je niet moet kunnen skiën of snowboarden, waaronder hondensleeën, paragliden, sneeuwscootertochten en nog veel meer.

Stel nu jouw favoriete reispakket samen met de Tomorrowland Winter Simulator.
​7-daagse pakketten voor Tomorrowland Winter 2023 gaan in verkoop op 24 september;
​4-daagse pakketten en 1 Day Passes gaan in verkoop op 1 oktober en 14 oktober via
tomorrowland.com.

Tomorrowland Winter 2023
​18-25 maart 2023
​Alpe d’Huez, Frankrijk
tomorrowland.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland Winter

In March 2018, Tomorrowland announced the coming of a new festival: Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez in the French Alps. The first edition of Tomorrowland Winter took place from March 9-16, 2019, and used the theme 'The Hymn of the Frozen Lotus'. After a magical first edition, Tomorrowland made its return to the breathtaking French ski resort and mountains of Alpe d'Huez for the second edition of Tomorrowland Winter in 2022. Tomorrowland returned to Alpe d'Huez in 2023 for the third edition of Tomorrowland Winter. High up in the beautiful French Alps, festivalgoers from around the globe united again for a unique winter festival experience filled with snow, music, skiing & snowboarding and spectacular views of Alpe d'Huez's mythical slopes and the surrounding mountains. The fourth edition of Tomorrowland Winter will take place from March 16-23, 2024.

Tomorrowland Winter 2024
March 16-23, 2024
Alpe d’Huez, France
More info: www.tomorrowland.com/winter

Apply for press accreditation via this link.