Tomorrowland Winter opnieuw naar het adembenemende Alpe d’Huez 

Tomorrowland Winter opnieuw naar het adembenemende Alpe d’Huez 

4e editie Tomorrowland Winter in Frankrijk van 16 tot 23 maart 2024

Dinsdag 5 september 2023 - Het magische verhaal van Tomorrowland Winter krijgt een vervolg. In maart 2024 keert Tomorrowland terug naar het adembenemende Franse skigebied Alpe d’Huez. Dit al voor de vierde keer. Vanaf 16 maart tot 23 maart komen de People of Tomorrow opnieuw samen voor een unieke wintersportvakantie mét festivalbeleving. Sneeuwplezier – al dan niet op de latten - , heel wat outdoor activiteiten en ook verschillende podia met de mooie lijst nationale en internationale artiesten staan op de planning. De Tomorrowland Winter Simulator geeft de bezoeker de kans om nu al een reispakket samen te stellen en te berekenen. Gaande van vervoer (vliegtuig, bus, trein of eigen vervoer) tot de verschillende verblijfsmogelijkheden (appartement, hotel, chalet). Voor ieder wat wils. 7-Daagse pakketten voor Tomorrowland Winter 2024 gaan op 23 september in verkoop; 4-Daagse pakketten en 7- & 4-Daagse Festival Passen gaan op 30 september in verkoop op tomorrowland.com.

De uitverkochte wintereditie van dit jaar verwelkomde in totaal 22.000 People of Tomorrow in het prachtige Alpe d’Huez. Meer dan 150 verbluffende optredens van de beste artiesten uit de elektronische scene mét de Franse Alpen als decor. Festivalgangers werden getrakteerd op twee gloednieuwe podia: Youphoria en Frozen Lotus (in de bergen). Ook op de agenda : dagelijkse DJ Academy workshops en inspirerende Artist Sessions en Talks alsook tal van verrassingsoptredens waaronder bij Brasa. Ook nieuw was de buitengewone lunch ervaring in het gloednieuwe skilift restaurant Nubes, de magische cocktailbeleving in Papillon 1860 en nog veel meer.

8 podia
In het skigebied alsook in het centrum van Alpe d’Huez bevinden zich acht verschillende podia. Meer dan 100 artiesten brengen elektronische muziek uit de verschillende genres. Alle podia zijn toegankelijk voor niet-skiërs en voetgangers. Festivalgangers zetten het feest verder 's avonds op meerdere podia in het skigebied van Alpe d'Huez, waaronder aan de de overdekte en verwarmde Mainstage. Het hoogste podium zal worden gevestigd op Le Pic Blanc,het hoogste punt van het Alpe d'Huez Grand Domaine Ski op 3.330m boven de zeespiegel.

Een breed scala aan accommodatie
Alle Festival Packages zijn inclusief een lift & skipas en een festival ticket. Daarenboven hebben festivalgangers de keuze uit een breed scala aan accommodatie & hotel opties. Er zijn ook heel wat nieuwe accommodatie bij gekomen. Zo kan er gekozen worden voor een verblijf in een chalet of appartement.

Herbeleef de meest magische momenten van dit jaar met de officiële Tomorrowland Winter 2023 Aftermovie en begin alvast te dromen van een nieuw Winter avontuur.

Alpe d’Huez Grand Domaine Ski
Alpe d'Huez Grand Domaine Ski is gelegen in het hart van de Franse Alpen en is de toegangspoort tot een uitstekend skigebied met 250 kilometer aan pistes en 300 dagen zon per jaar. Het skigebied biedt plezier voor skiërs en snowboarders van elk niveau: van beginnersgebieden tot legendarische pistes zoals Sarenne met een lengte van 16 kilometer. Niet-skiërs zullen ook genieten van het festival met een verscheidenheid aan winterse sneeuwactiviteiten zoals hondensleeën, paragliding en nog veel meer.

Stel nu je ideale reispakket samen met de Tomorrowland Winter Simulator. 7-Day Packages voor Tomorrowland Winter 2024 gaan in verkoop op 23 september; 4-Day Packages en 7- & 4-Day Festival Passes gaan in verkoop op 30 september op tomorrowland.com.

Tomorrowland Winter 2024
​16-23 maart 2024
​Alpe d’Huez, Frankrijk
tomorrowland.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland Winter

In March 2018, Tomorrowland announced the coming of a new festival: Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez in the French Alps. The first edition of Tomorrowland Winter took place from March 9-16, 2019, and used the theme 'The Hymn of the Frozen Lotus'. After a magical first edition, Tomorrowland made its return to the breathtaking French ski resort and mountains of Alpe d'Huez for the second edition of Tomorrowland Winter in 2022. Tomorrowland returned to Alpe d'Huez in 2023 for the third edition of Tomorrowland Winter. High up in the beautiful French Alps, festivalgoers from around the globe united again for a unique winter festival experience filled with snow, music, skiing & snowboarding and spectacular views of Alpe d'Huez's mythical slopes and the surrounding mountains. The fourth edition of Tomorrowland Winter will take place from March 16-23, 2024.

Tomorrowland Winter 2024
March 16-23, 2024
Alpe d’Huez, France
More info: www.tomorrowland.com/winter

Apply for press accreditation via this link.